Zlatan Ibrahimovic și-a făcut un cadou de lux: Ferrari SF90 Stradale

Suedezul și-a urat "La mulți ani!" și a prezentat fanilor de pe Instagram cadul pe care și l-a facut la împlinirea vârstei de 40 de ani

Zlatan Ibrahimovic este un jucător de fotbal atipic, atât pe teren, cât şi în afara acestuia. Ajuns la 40 de ani dar încă jucând la cel mai mare nivel, suedezul a anunţat că nu se va retrage. Contractul lui Zlatan la AC Milan va expra la finalul sezonului actual, însă din cauza unei accidentări, a reușit să joace doar 30 de minute în această ediție. Retras din naționala Suediei în urmă cu cinci ani, Ibrahimovic a revenit, și ocupă locul de cel mai bătrân jucător din istoria naționala țării sale, recordul aparținându-i până acum portarului Thomas Ravelli, care avea 38 de ani, o lună și 29 de zile la ultima selecție. Zlatan este de asemenea cel mai bun marcator din istoria naționalei Suediei, cu 62 de goluri în 118 apariții.

Zlatan Ibrahimovic a împlinit duminică 40 de ani și vedeta lui Milan s-a bucurat din plin de aniversare cumpărându-și un cadou extravagant, un Ferrari SF90 Stradale. Ferrari-ul decapotabil valorează 467.000 de euro, fiind primul model hibrid produs de compania italiană. Bolidul are 986 de cai putere și ajunge de la 0 la 100 km/h în doar 2,5 secunde, fiind una dintre cele mai puternice mașini existente.

 

Ferrari SF90 Stradale interior

 

Ferrari SF90 Stradale

 

Vezi toata lista

Comentarii