Termeni si conditii    1. Termeni generali

1.1. Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.romaniaperoti.ro stabilesc care sunt regulile obligatorii aplicabile oricarei persoane care viziteaza ori acceseaza site-ul www.romaniaperoti.ro (denumit in continuare "RpR" sau "Site") ori care utilizeaza, in orice mod, serviciile oferite prin intermediul Site-ului de catre Globe Vision Design S.R.L. (denumita in continuare "GVD").


1.2. Prin "vizitator" se intelege acea persoana care viziteaza Site-ul.

1.3. Prin „utilizator” sau "membru" se intelege orice persoana fizica si / sau juridica care acceseaza Site-ul, inregistrandu-se si ulterior autentificandu-se.

1.4. Vizitatorii si Utilizatorii accepta in mod expres ca simpla utilizare sau accesare a serviciilor si / sau informatiilor oferite de catre RpR semnifica acceptarea deplina si neconditionata a oricaror prevederi din Termeni si conditii si a oricaror modificarii ale acestora.


    2. Utilizarea Serviciilor RpR

2.1. Pentru a beneficia de toate serviciile puse la dispozitie de catre GVD prin intermediul Site-ului, este necesar sa completati datele din formularul de inregistrare.

2.2. La inregistrarea pe Site, GVD poate solicita anumite informatii, cum ar fi: adresa de email, nume si prenume, adresa, telefon.

2.3. Pentru a folosi serviciile oferite de catre GVD, utilizatorii sunt obligati sa furnizeze date reale, complete, actuale si exacte despre ei, asa cum este cerut in formularul de inregistrare.

2.4. Ulterior inregistrarii, accesul la cont se realizeaza prin nume utilizator / email si prin parola. Utilizatorii au obligatia de a pastra cu grija datele de acces ale contului. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui numele de utlizator sau parola. GVD nu va va solicita niciodata parola conturilor dvs. in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru.

2.5. Stergerea contului de utilizator de pe site se face printr-o solicitare in scris pe email contact@romaniaperoti.ro.

2.6. In calitate de utilizator sunteti responsabili in intregime pentru toate materialele pe care le incarcati pe Site sau le publicati pe bloguri sau pe forum. La trimiterea unui astfel de material, indiferent de tipul acestuia – text, imagini, fisiere video/audio – sunteti de acord cu urmatoarele limitari:

a) nu puteti publica, transmite sau face referire, in niciun fel, la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, violente;

b) nu puteti colecta datele personale ale celorlalti utilizatori ai Site-ului si nici nu puteti restrictiona accesul altor utilizatori la diferite zone sau tipuri de continut din Site;

c) nu puteti folosi orice programe, dispozitive automate sau orice procedee manuale pentru a monitoriza sau copia paginile Site-ului sau continutul lor, fara o autorizatie scrisa anterioara din partea GVD;

d) nu puteti publica material rasist, xenofob, antisemit si orice alt gen de material care incurajeaza ura unei anumite categorii umane, profesionale, etc;

e) nu puteti publica material care incalca sau eludeaza, in orice fel, reglementarile legale in vigoare incluzand, dar fara a se limita la dreptul de autor, drepturile acordate inventatorilor, detinatorilor de marci si orice alte drepturi protejate de materia proprietatii intelectuale si industriale, dreptul la intimitate al persoanei, drepturi conferite de un contract, sau alte drepturi detinute de catre terti;

f) nu puteti publica material care promoveaza, face trimitere sau utilizeaza software sau servicii de natura sa trimita emailuri nesolicitate;

g) nu puteti publica material care incalca orice prevederi ale legislatiei nationale, comunitare sau reglementarilor internationale;

h) nu puteti publica material cu caracter de amenintare, abuziv, de hartuire, calomniator, insultator sau defaimator, obscen, profanator, indecent sau supus oprobiului public;

i) nu puteti folosi niciun dispozitiv, incluzand dispozitive software sau subrutina, care sa interfereze sau sa incerce sa interfereze cu buna desfasurare a functionarii site-ului, cu derularea normala a serviciilor noastre;

j) sa nu realizati nicio actiune care impune orice utilizare neuzuala, nerezonabila, abuziva sau disproportionata a infrastructurii puse la dispozitie de GVD prin intermediul Site-ului;

k) sa nu copiati, reproduceti, alterati, modificati, distribuiti (inclusiv prin afisare publica), sa nu folositi pentru scopuri comerciale care contravin naturii Serviciilor furnizate prin intermediul Site-ului, continutul Site-ului (sau orice parte din el), si sunteti de acord sa nu realizati lucrari / pagini de internet / servicii online care reproduc in orice mod sectiuni ale Site-ului, fara o autorizatie scrisa anterioara din partea GVD.

2.10. Prin transmiterea de continut care nu este in acord cu limitarile mai sus mentionate, sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil si veti despagubi integral GVD in cazul producerii oricarui prejudiciu.

2.11. In cazul oricaror prejudicii cauzate de dvs. lui GVD sau unei terte parti, sunteti de acord sa achitati acestora integral toate si orice daune sau despagubiri, inclusiv orice cheltuieli de judecata, cheltuieli de executare si orice alte costuri aferente.

    3. Drepturile asupra continutului Site-ului

3.1. Continutul si elementele de grafica ale Site-ului inclusiv, dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma catre utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc.) apartin GVD si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului.

3.2. GVD nu pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care utilizatorii le furnizeaza sau le posteaza. Transmitand asemenea materiale, utilizatorii sunt de acord sa acorde GVD permisiunea de a utiliza materialele, inclusiv sa le copieze, distribuie, transmite, publice, reproduca, modifice si sa traduca, de a mentiona numele utilizatorului in legatura cu materialul pe care l-a transmis si dreptul de a cesiona la randul ei toate aceste drepturi oricarui partener al GVD. Nu se vor pretinde si nici acorda nicun fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus.

3.3. Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indiferent de tip, poate fi utilizat numai in scopuri personale sau potrivit scopului pentru care sunt prestate Serviciile. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al GVD. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui Site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cele precizate mai sus.

3.4. GVD isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si / sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

3.6. Orice persoane care expediaza, in orice mod, informatii ori materiale catre Site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in niciun mod si in nicio masura drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea GVD, ci numai raspunderea persoanelor respective.

    4. Nota de informare privind protectia datelor personale

4.1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, GVD va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori. Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre GVD a serviciilor pe internet, a serviciilor de furnizare bunuri si servicii, a serviciilor de reclama, marketing si publicitate si a serviciilor de statistica, precum si in scopul prelucrarii de catre GVD a acestor date si informatii personale in vederea efectuarii de studii de piata, transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct, realizarii de catre GVD a operatiunilor de recrutare de personal sau orice alte activitati intreprinse de GVD si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea Utilizatorilor respectivi.

4.2. Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

4.3. Totodata, utilizatorii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea datelor. Utilizatorii inteleg si accepta ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de stergerea contului lor din sistem si de imposibilitatea de a accesa Serviciile RpR oferit de GVD.    5. Legatura cu alte site-uri

5.1. Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet considerate de GVD utile in legatura cu continutul RpR, dar care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa.

5.2. GVD este absolvita de orice raspundere in ceea ce priveste continutul sau opiniile exprimate pe aceste site-uri de internet, precum si corectitudinea si exactitatea acestora. In momentul in care Utilizatorii acceseaza aceste site-uri de internet inteleg si accepta cele mentionate mai sus.

 

    6. Modificarea Termenilor si Conditiilor

6.1. GVD isi rezerva dreptul de a modifica, oricand si in orice mod, orice sectiune de pe Site, potrivit propriei sale optiuni discretionare, fara a fi obligata sa justifice in vreun mod modificarea, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca alta formalitate fata de utilizatori.

6.2. GVD isi rezerva dreptul de a elimina in orice moment de pe Site orice comunicat sau de a suspenda pe durata decisa discretionar de catre GVD dreptul utilizatorului de a folosi, in intregime sau in parte Serviciile ori de a accesa Site-ul, in cazul in care GVD considera ca Utilizatorul a incalcat prevederile din Termeni si conditii ori exista orice suspiciuni in acest sens. In toate cazurile in care GVD va aplica oricare dintre masurile mai sus prevazute, ea va avea dreptul sa justifice masura daca va considera acest lucru necesar sau oportun, fara a avea nicio obligatie in acest sens.

6.3. Utilizatorii acceptata in mod expres ca simpla utilizare sau accesare a serviciile oferite de catre RpR semnifica acceptarea deplina si neconditionata a modificarii sau modificarilor operate. In orice situatie in care utilizatorii au obiectiuni sau rezerve fata de oricare dintre prevederile din prezentul acord, au obligatia de a inceta de indata utilizarea serviciilor noastre.

    7. Legea aplicabila. Litigii

7.1. Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului si ale GVD, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Craiova.