Publică aici un anunț și vei vinde repede!

Dacă doriți să vindeți mașina veche sau dacă doriți să cumpărați o mașină nouă, vă recomandăm cu încredere un site modern de vanzari auto, Triauto.ro

Dacă doriți să vindeți mașina veche sau dacă doriți să cumpărați o mașină nouă, vă recomandăm cu încredere un site modern de vanzari auto, Triauto.ro. Este cunoscut în România de mai bine de 5 ani și oferă, atât posibilitatea de a vinde mașini, cât și servicii de închiriere și transport auto pentru persoane, precum și pentru marfă.
Foarte ușor de utilizat, publicarea anunțurilor se poate face în mod GRATUIT. Partenerii comerciali sunt excelenți. Dealeri auto și parcuri auto renumite din România,  pun la dispoziția persoanelor interesate toate metodele de cumpărare a unui autoturism rulat: numerar, credit bancar, leasing bancar sau mașina la schimb (Buy-Back!).
Este un loc de unde puteți cumpăra sau vinde mașini de toate tipurile și de toate mărcile. Site-ul este ușor de folosit, motorul de căutare este simplu cu diferite opțiuni.
Dacă sunteți pasionați de industria auto, vă recomandăm și postările noi de pe blogul firmei. Aici veți descoperi poveștile celor mai consacrați producători din domeniul industriei auto, descrierile celor mai noi modele de mașini electrice, povestea SUV-ului românesc de succes Dacia Duster, top mașini 2020, 2021, etc.

Oferte foarte avantajoase
Nissan Murano Diesel, 2011
SUV-urile sunt mașini foarte căutate în România. Prețul de achiziție fiind mare pentru modelele noi, vă recomandăm să vă îndreptați atenția către un model second-hand de mașină. Este vorba despre un Nissan Murano foarte bine întreținut, pe motorină, fabricat în anul 2011. Capacitatea cilindrică a motorului este de 2498 cm3, are 195.000 de kilometri rulați, cutie automată de viteză, nu este avariat și caroseria este de culoare albă. Elegant, rapid și foarte sigur!
Dotările cele mai importante sunt următoarele: cameră spate, sistem audio Bose, scaune full electrice, cutie automată, scaune încălzite față și spate, trapă panoramică electrică, faruri xenon, senzori ploaie și lumini, memorie scaune, pilot automat, clima automată bi-zone, ABS, ESP și ASR, comenzi volan, computer de bord, proiectoare ceață, cauciucuri de iarnă, etc.
Mașina este vândută de parcul auto AutoDe. Beneficiați de servicii de garanție. La fel ca în cazul tuturor mașinilor comercializate de acest parc auto foarte modern, conceput în stil nemțesc, reviziile mașinilor sunt realizate înainte de predare, schimbul de ulei, de asemenea. Filtrele de ulei sunt originale în conformitate cu șasiul mașinii care se vinde. Mașinile sunt verificate atât în Germania cât și în România. Pentru siguranța dumneavoastră, puteți solicita o verificare suplimentară la un service auto de top.
Achizițiile pot avea loc în toate sistemele posibile: numerar, Buy-Back, leasing, credite bancare, etc. Sunt acceptate, în cazul acestui furnizor și persoanele cu istoric negativ bancar. Mașina merită vizualizată și testată. Poate fi programată o vizionare în orașul București. Prețul este de doar 9490 EURO.

Servicii de închirieri mașini

Triauto.ro este site-ul modern de anunturi auto care pune la dispoziție și servicii utile de închirieri mașini. Dacă aveți mașina stricată sau dacă ați vândut-o recent,  o perioadă de timp puteți închiria un autoturism de foarte bună calitate de aici, alegând una dintre ofertele de mașini pentru închiriat postată pe acest site.
Pentru evenimentele foarte festive, puteți închiria chiar și o limuzină foarte modernă. Sunt disponibile mai multe modele care arată excelent deoarece sunt foarte bine întreținute. Prețurile variază în funcție de model și nu sunt exagerate deloc. Dacă veți stabili o vizionare, atunci veți avea posibilitatea de a alege exact modelul care vă place cel mai mult. Este posibil ca datorită efectelor negative ale pandemiei, evenimentul dumneavoastră să fi fost deja amânat, însă, vizionarea unei superbe limuzine, vă poate ajuta să stabiliți exact felul în care se va desfășura evenimentul, atunci când va fi reprogramat.
 

Vezi toata lista

Comentarii