Autosol - Reparatii auto. O solutie pentru orice problemă a mașinii tale

Rețeta AUTOSOL este simplă. O echipă formată din profesioniști cu experiență își pun cunoștințele și priceperea la bătaie pentru a garanta în final o reparație auto de succes. Cea mai bună variantă, atât din punct de vedere tehnic, cât și financiar, oferă certitudinea satisfacției pentru toate serviciile oferite de AUTOSOL.

Ce știu să facă, fac cu profesionalism.
Diagnoză auto, o gamă largă de lucrări de mecanică, schimburi de consumabile, reparații de electrică și electronică auto, și instalații de aer condiționat. 
Cu ce lucrează?
Echipamentele și sculele folosite sunt de ultimă generație și adaptate fiecărei mărci de autoturism în parte, astfel încât operațiunile mecanice să fie executate cu precizie și rapiditate.


Deci, de ce AUTOSOL - REPARATII AUTO?
Pentru
Rapiditate
Totdeauna oferă clienților soluția optimă în cel mai scurt timp de execuție și respectă termenele stabilite pentru executarea reparațiilor, fără rabat de la calitate.
Calitate
Orice lucrare asumată este finalizată la înalte standarde de calitate.
Prețuri
Lucrările executate au prețuri accesibilie, prioritară fiind rezolvarea problemei și satisfacția clienților. Acest lucru este posibil datorită experienței îndelungate în domeniul reparațiilor auto și realizării unor studii de piață ce facilitează alegerea unor parteneri onești în furnizarea de piese auto.

CONTACT Str. Brestei, nr. 536, CRAIOVA
Tel. 0763 322 703
Email: autosolreparatiiauto@gmail.com
Website: www.autosolservice.ro
Facebook: www.facebook.com/autosolservice

Vezi toata lista

Comentarii