Florintrans - închirieri microbuze şi autocare pe orice traseu

Unul dintre cele mai importante avantaje care au făcut ca această companie să se diferenţieze de concurenţă este faptul că oferă tot mai mult şi tot mai bine, exploatând la maximum o flotă de microbuze moderne, cu dotări noi şi foarte confortabile.

Atunci când cauţi servicii de inchirieri microbuze la nivel profesional poţi să apelezi la un număr foarte mare de companii existente în România, însă una dintre cele care se remarcă foarte bine este Florintrans.


Această companie asigură cele mai bune servicii încă de la apariţia sa pe piaţă şi pune pe primul plan principiile care au stat la baza apariţiei companiei. Unul dintre cele mai importante avantaje care au făcut ca această companie să se diferenţieze de concurenţă este faptul că oferă tot mai mult şi tot mai bine, exploatând la maximum o flotă de microbuze moderne, cu dotări noi şi foarte confortabile.


Pentru echipa de la Florintrans satisfacţia clientului este pe primul plan şi fiecare serviciu este ajustat în funcţie de feedbackul acestora şi de sugestiile pe care le lasă. În timp, managerii au venit cu îmbunătăţiri atât la nivelul flotei de microbuze cât şi în ceea ce priveşte serviciul de inchirieri autocare, precum şi în ceea ce priveşte personalul.


Personalul angajat este reprezentat de o echipă calificată, care are toate cunoştinţele necesare pentru a se ridica chiar şi la cele mai înalte standarde ale clienţilor. Tocmai de aceea vei descoperi că atunci când apelezi la Florintrans nu se va întâmpla niciodată să ţi se răspundă nepoliticos la telefon, sau să te simţi rău în momentul în care discuţi cu şoferii şi cu cei de la recepţie. Echipa solidă formată în timp şi cu ajutorul unor procese de selecţie riguroase se comportă frumos, îţi oferă toate informaţiile de care ai nevoie şi tot ajutorul necesar pentru momentul în care ai nevoie de mai multe soluţii la anumite probleme. Împreună cu angajaţii vei obţine cele mai bune soluţii şi răspunsul la toate întrebările, astfel încât să iei deciziile în cunoştinţă de cauză.

Vezi toata lista

Comentarii