Harley-Davidson recheamă 57.000 de motociclete în service

Slăbirea furtunelor de ulei a determinat o rechemare masivă pentru posesorii de Harley-Davidson

Harley-Davidson a anunţat aproximativ 57.000 de deţinători ai celebrelor motociclete cu privire la prezenţa în service pentru verificarea unui furtun de ulei ce se poate slăbi, existând riscul ca uleiul să se scurgă pe roata din spate.

Conform Milwaukee Journal Sentinel, pot fi afectate între 46.000 şi 57.000 de exemplare, modelele chemate fiind Electra Glide Ultra Classic, Police Electra Glide, Police Road King, Road King, Road King Special, Street Glide, Street Glide Special, Road Glide şi Road Glide Special, construite între 2 iulie 2016 şi 9 mai 2017. Harley-Davidson a atribuit problema unei operațiuni trecute cu vederea de către lucrătorii liniei de asamblare. Dealerii vor inspecta clemele și le vor fixa gratuit.

Aceasta este cea mai recentă problemă cu care se confruntă Harley-Davidson. Anul trecut, autoritățile federale au declanșat o anchetă în urma unor plângeri ale proprietarilor cu privire la blocarea sistemelor de frânare. Administrația Națională pentru Siguranța Traficului Rutier a raportat atunci un număr de 430.000 de motociclete, construite între 2008 și 2011, ce puteau fi afectate de această problemă. Cu toate acestea, raportul nu a determinat o rechemare în service, recomandarea fabricii fiind schimbarea lichidului de frână la fiecare doi ani.

Vezi toata lista

Comentarii